New Wine -kesätapahtuma Himoksella

Kesätapahtuma 2018 Himoksella 11.–15.7.

New Wine -kesätapahtuma on koko perheen ja koko seurakuntaperheen juttu. Kesälomaa ja Jumalan kohtaamista samassa paketissa. Puhujavieraina ovat Paul ja Becky Harcourt Englannin NW-verkostosta.

New Wine -videoita löytyy You tubesta, kurkkaa täällä.

Mitä on New Wine -kesätapahtuma?

Lomailua perheen ja ystävien kanssa

New Wine -kesätapahtumaa vietetään Himoksen kesäisissä maisemissa. Himoksella on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Uimaranta ja rantasauna kuuluvat suomalaiseen kesään, niin myös New Wine -tapahtumassa. Eri ikäisille lapsille on laadukasta ohjelmaa aamu- ja iltapäivisin. Päiväohjelmassa on sopivasti väljyyttä, että aikaa jää myös lomailuun.

Innoittavaa ylistystä

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

Varustavaa opetusta

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Aamupäivällä pureudumme Raamattuun. Iltapäivän seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

Pyhän Hengen muuttavaa voimaa

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.