Tapahtumapaikka

Saapuminen

New Wine –kesätapahtuma järjestetään Jämsän Himoksella. Himos Hotellin osoite on Säyryläntie 445, 42100 Jämsä. Ilmoittautuminen tapahtuu Himos Hotellin edustassa sijaitsevassa infopisteessä.

Ajo-ohjeet

Himos sijaitsee 9-tien varressa 55 km Jyväskylästä ja 100 km Tampereelta. Paikalle pääsee auton lisäksi junalla (lähin asema Jämsässä, 7 km Himokselta) ja bussilla (pysäkki 9-tien varressa, mistä kävelymatka tapahtuma-alueelle n. 800 m).

Pysäköinti

Osallistujat pysäköivät autonsa Loilon P-alueelle, joka sijaitsee n. 700 m päässä tapahtuma-alueesta. Alueelta tulee kävelytiet suoraan Areenan eteen. Inva- ja henkilökuntapysäköinti ovat merkitty erikseen ja sijaitsevat Säyryläntien varrella olevilla parkkipaikoilla. Noudatathan liikenteenvalvonnan ohjeita alueelle saapuessasi, niin tarvittavat kulkureitit pysyvät esteettöminä!

New Wine -infopiste ja asiakaspalvelu

NW-infopiste palvelee päivittäin tapahtuma-alueen sisääntuloportin vieressä. Saapuessasi tapahtumaan hoida ilmoittautuminen ja osallistumismaksu. Jos olet ilmoittautunut ja maksanut ennakkoon, nouda tapahtumarannekkeesi NW-infopisteestä. Infopiste tarjoaa seuraavat palvelut:

  • Ennakkoon ilmoittautuneille ja maksaneille osallistujamerkkien luovutus
  • Ilmoittautuminen paikan päällä
  • Osallistumismaksut paikan päällä ilmoittautuvilta
  • Tapahtumarannekkeet
  • Ohjelmat
  • Löytötavarat
  • Jämsän keskustan karttoja

Vapaa-aika

Tapahtuma-alueella sijaitsee Jämsän kaupungin yleinen uimaranta, joka on myös kesätapahtuman osallistujien käytössä. Rantaa ei ole valvottu, joten kaikki uivat siellä omalla vastuullaan. Lasten valvonta on vanhempien vastuulla. Uimarannalla sijaitsee rantasauna, jonka vuorot (ke-la) ovat nähtävissä mm. ohjelmavihkossa sekä NW-infopisteessä.

Huom! Lemmikkieläimiä ei ole lupa tuoda kokoontumistiloihin eikä telttoihin. Tapahtuma-alueella lemmikit on pidettävä kytkettyinä.