Johtajisto

 

Suomen New Winea johtaa kolmen hengen tiimi yhdessä laajemman johtajiston kanssa. Johtajistoon kuuluu seurakuntien ja järjestöjen vaikuttajia. He ovat sitoutuneet paikallisseurakuntia uudistavan liikehdinnän edistämiseen Suomessa. Johtajisto kokoontuu säännöllisesti rukoilemaan ja valmistelemaan New Wine -tapahtumia ja pitää yhteyttä laajempaan kansainväliseen New Wine -verkostoon. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostilla.

Jukka Jämsen

jukka.jamsen(ät)evl.fi
Jukka toimii Lapuan hiippakunnan hiippakuntasihteerinä (lähetys- ja kansainvälinen työ) ja asuu Jyväskylässä. Hän on Kirsin mies ja neljän lapsen isä. Ulospäin suuntautuva seurakunta armolahjoineen innostaa edelleen! Jukka vastaa New Winen johtajaretriittitoiminnasta.

Kirsi Jämsen

kirsi.jamsen(ät)kristillinenkoulu.fi
Kirsi on Jukan vaimo, em. lasten (nyt jo aikuisten) äiti ja ammatiltaan luokanopettaja. Jyväskylän KohtaamisPaikassa hän toimii yhtenä KohtaamisRyhmän vetäjänä ja rukouspalvelijana. Tämä innostaa: Kun näkee tavallisten ihmisten palvelevan toisiaan Jumalan antamilla lahjoilla, niin että Jeesuksen luo on helpompi löytää.

Suvi Kankkunen

suvi.kankkunen(ät)svk.fi
Suvi asuu Tampereella ja toimii kehittämisjohtajana ja opettajana Suomen teologisella opistolla. Hän on New Winen avustava johtaja, vastuualueenaan kesätapahtuma sekä nuorisojohtajien verkosto. Kiinnostuksen kohteet ulottuvat nykytanssista johtajien kehittämiseen ja tieteenfilosofiasta sisustusprojekteihin.

Mika Kilkki

mika.kilkki(ät)kohtaamispaikka.net
Mika on Jyväskylän KohtaamisPaikan pappi. Hän on naimisissa Tiinan kanssa ja on kolmen aikuisen pojan isä. Mika tykkää urheilusta - lenkkeilee (kävellen) ja hiihtää ja on innokas penkkiurheilija. Lomalla Mika ja Tiina suuntaavat Lappiin patikoimaan. Mika johtaa Suomen New Wine -verkostoa yhdessä johtajiston kanssa.

Tiina Kilkki

tiina.kilkki(ät)kohtaamispaikka.net
Tiina on Jyväskylän KohtaamisPaikan työssä yhdessä miehensä Mikan kanssa. Tiina tykkää pitkistä kävelylenkeistä Mikan kanssa, puutarhanhoidosta ja käsillään tekemisestä. 

Kenno Leier

kenno.leier(ät)svk.fi
Kenno toimii Espoon vapaaseurakunnan johtajana ja asuu yhdessä vaimonsa Janan sekä kolmen lapsensa kanssa Espoossa. Kenno arvostaa hyvää huumoria, positiivista muutosta, johtajuuskirjallisuutta sekä seurakunnanistutusta. Kennon elämän ehdottomasti tärkeimpiin asioihin kuuluu kuppi erittäin hyvää kahvia.

Mikko Matikainen

mikko.matikainen(ät)sana.fi

Mikko on Kansan Raamattuseuran koulutuspalvelujen johtaja ja pappi, jolla on 13 vuoden kokemus kirkkoherran työstä ja yli 20 vuoden kokemus seurakuntatyöstä. Hän asuu Vantaalla, on yksinkertainen isä ja Riinan aviomies. Mikko elää valmentaakseen ja rohkaistakseen ihmisiä, seurakuntia ja yhteisöjä elämään Jeesuksen opettamalla tavalla - luonnollisen yliluonnollisesti ja arkisen rehellisesti. Hän toimittaa myös elämäntapaa tukevia ohjelmia Radio Deissä.

 

Riina Matikainen

riinamat(ät)live.com
Riina on ylistäjä, pääkaupunkiseudun Alfa-koordinaattori, Mikon vaimo, äiti ja mukana liike-elämässä. Kokemusta seurakuntatyöstä 13v ajalta. Jumala on elämän ja sen lahjojen antaja. Hän on lähempänä meitä, kuin ymmärrämmekään. Valtakunnan löytyminen ja avautuminen arkitodellisuudeksi innostaa ja kiinnostaa!

Markus Nikkanen

markus.nikkanen(ät)svk.fi
Markus on Hiljan isä ja Arjan mies. Tällä hetkellä hän suorittaa teologian jatko-opintoja Skotlannissa.

 

 

Antti Pesonen

antti-pekka.pesonen(ät)evl.fi
Antti toimii evankelioimistyön pastorina Vuosaaren seurakunnassa, jossa
hän vastaa Kuninkaan illoista ja sen ympärille syntyneestä yhteisöstä. Hän on New Winen avustava johtaja, vastuualueinaan seurakunnat ja yhteisöt.
Hänen unelmansa on nähdä missionaarinen seurakunta muuttamassa ihmisten elämää
Jeesuksen voimassa. Antti on naimisissa Ann-Marien kanssa. He asuvat Vantaalla ja 
heillä on pieni Amanda tyttö, joka rakastaa saunomista yhtä paljon kuin isänsä.

Jopi Pietiläinen

jopi(ät)svk.fi
Jopi on Turun vapaaseurakunnan johtaja. Jopi rakastaa positiivista ja radikaalia toimintaa enemmän kuin kauniita puheita. Jopi nauttii sitä, että saa tunnistaa ja valtuuttaa sekä varustaa nuoria johtajia Jumalan valtakunnan toimintaan.

Johanna Sarento

johanna.sarento(ät)outlook.com

Johanna kiertää Markun kanssa seurakunnissa puhumassa ja rukoilemassa. Hän haluaa nähdä, että ihmiset löytävät läheisen suhteen Jeesukseen ja saavat siitä toivon ja voimavaran elämäänsä, ja että Jumalan valtakunta leviää näin yhä laajemmalle. Johannalla ja Markulla on kolme aikuista lasta ja kaksi lastenlasta.    

Markku Sarento

markku.sarento(ät)outlook.com
Markku on evankelista ja pastori, jonka sydän sykkii Jeesuksen ristin evankeliumille. Markku tykkää tehdä seurakuntavierailuja Johannan kanssa ja on loputtoman innostunut moottoripyöristä ja cajonista.

Heli Sätilä

heli.satila(ät)kolumbus.fi    
Heli on ammatiltaan lääkäri ja toimii lastenneurologina. Hän on tullut uskoon ala-asteella ja haluaa miehensä Tapion rinnalla viedä eteenpäin ja elää todeksi sanomaa Kristuksesta ja Hänen seurakunnastaan.

Tapio Sätilä

tapio.satila(ät)kolumbus.fi
Tapio on Helin puoliso ja kolmen lapsen isä, opetuslapsi ja pastori. Intohimona opetuslasten rinnalla kulkeminen, paikallisseurakunnan hyvinvointi ja kasvu. Harrastuksena mm. lukeminen, penkkiurheilu ja rakentaminen.

Leila Valmari

valmarit(ät)gmail.com
Leila toimii Rovaniemen vapaaseurakunnan pastorina. Hän ja puolisonsa Pekka ovat viiden aikuisen lapsen vanhempia, ja lastenlapsia heillä on (tätä kirjoitettaessa) viisi. Kristittyjen yhteys ja kasvu ovat lähellä Leilan sydäntä. Niistä on saatu iloita mm. kotikaupungin seurakuntien yhteisissä New Wine -tapahtumissa ja -hankkeissa.

Pekka Valmari

valmarit(ät)gmail.com
Pekka on Rovaniemen Vapiksen pj. Yhdessä puolisonsa Leilan kanssa hän koordinoi paikallista New Wine -toimintaa. Lasten ja nuorten asiat ovat tuttuja oman perheen lisäksi siviilityöstä.